8 mars

Det har hänt en del på sista tiden. För att börja någonstans så ska jag väl nämna att det går jätte bra mellan mig och Micke ^^. Han är verkligen toppen. Lite läskigt lika är vi ibland då vi gillar samma saker och tänker likadant. Ibland kan vi börja prata samtidigt om något helt random ämne från ingenstans.
Vi har träffats fler gånger än vad jag trodde jag skulle klara av :O vi sågs tre dagar i rad för någon vecka sedan :O Jag börjar nu lära mig att sova med honom :D vilket tog några nätter av sömnlöshet...
han vill hela tiden hitta på något vilket jag uppskattar :D han har njudit på bio två gånger och pizza. Till helgen är det min tur att bjuda på bio :D
Vi har nu varit typ "tillsammans" i en månad vilket känns mer som någon vecka.

Har blivit helt kär i serien Vampire Diaries :O snart sett klart säsongen och längtar efter fler avsnitt... kan verkligen rekommendera den serien!

Har börjat spela Warcraft3 med min bror och Micke. Det är hur kul som helst men det var väldigt svårt från början. Nu börjar jag komma in i det ordentligt.

Idag var jag, mamma och syrran på en promenad med hundarna. Snön på åkrarna låg orörd med några få spår efter hare och rådjur och det glittrade som ett hav. Man ville bara kasta sig rätt ut och ta ett stort simtag!
Vi var ute en timme ungefär och det var så skönt där solen låg på och värmde. Inga vantar behövdes och man kände värmen bränna huden... Hundarna var tokiga och det var så kul att se dem gräva ner sig i snön och man såg hur de njöt av vädret.

Efter så lång tid med så mycket snö så är det skönt med värme. Om 5 veckor åker jag och Micke förmodligen till Egypten vilket jag ser fram emot :D ska bli kul att åka någonstans med någon annan än familjen. Att liksom bara lära känna varandra i en vecka och bäst av allt - bada ;)

Ska försöka blogga lite oftare men ibland vet man bara inte vad man ska skriva...


RSS 2.0