Hemma!

20 dec

Inte skrivit sedan jag kom hem men nu är jag hemme och mår kanon :D
Mycket hände på en och samma gång kändes det som. Redan den helgen den 12 dec så ville alla se mig, prata med mig, det var besök hit och dit, papper att skriva på och massa jobb. Det var ganska jobbigt att lämna familjen i England men det gick bra ändå. Lottie gick runt och skrek: "Don't go, Veronica. You need to stay with us." Jag är ju som jag är och tog inte det alltför hårt. Mamma har alltid frågat vad som krävs för att jag ska visa känslor eller över huvud taget känna något alls men jag tycker bara det är onödigt att känna vissa känslor. Jag klarar mig bra ändå.
Alex körde mig till Gatwick och vi for hemifrån 16:45 Engelsk tid. Mitt flyg skulle lyfta 20:05 och han sa att det tar ca 45 min att åka dit men med trafik längre. Det roliga var att det var ingen trafik så jag var där 15:30. Jag hade en militärväska på ryggen á 14,9 kg (max vikt 15 kg) och i handen drog jag en kabinväska á 9 kg + ett handbagage uppepå á 9 kg. Jag blev avsläppt vid terminal 1 (det fanns två terminaler) och såklart eftersom jag hade väskor så fick jag inte åka rulltrappa2 våningar så jag bar upp min packning, eller drog gjorde jag för det var en ramp med ca 25-30 graders lutning. Väl uppe kollade jag på en skylt där det stor att jag skulle checka in- läömna in väskorna för jag hade redan checkat in online - vid plats E. Det var precis när jag kom fram så jag ställde mig i kö och flåsade lite lätt då det inte var det lättaste att dra på 33 kg + min vikt + en förkylning men jag är seg så det var inga probs.
Klockan var nu 15:45 och jag kom genom första spärren där jag fick ta av mig tröjor och bälte så jag stod i princip och klädde av mig för att sedan gå genom dörrkarmen utan att det pep för att sedan klä på mig allt igen. Sedan visade det sig att jag inte skulle få veta vilken gate jag skulle till fören klockan 19:05 så ni förstår att jag hade tid över. Jag gick till Donkan och köpte en Big Mac och co för 4 pund :O
sedan satt jag och spelade tetris en stund och gick på toa. Efter 15 min kände jag att nä fan, lika bra att gå på toa igen och tror ni inte att när man går in i båset så hör man grannen bredvid som förmodligen ätit något olämpligt. Det lät som hela maginnehållet skulle spruta ut i toalettstolen xD jag betade på att det antingen var en åldring eller en tjockis xD jag stod vid handfaten och tänkte: "Ska jag vänta å se vilket som stämmer?..." jag valde "nej" så jag gick - roligast så.
Sedan tog jag mig till min gate vid 19:15 och fick sedan fönsterplats på planet.
Bakom mig satt två tjejer i åldern 20 kanske men betedde sig som 14. de spelade kort på bordet som satt i mitt sätte och de spelade stress... behöver jag säga mer än att jag satt i mitt säte som om jag satt i en raket. Mitt säte hade turbulens medan planet gled fram mjukt och fint. Respektlöst av dem men jag tänkte inte ska de spela i 2 timmar och det gjorde de inte heller. De spelade de första 30 min och de sista 30 min så ja... halva resan satt jag i en torktumlare/jumbojet/raket whatever!

Fick veta att det snöade hemma i Sverige och när vi landade fanns där snö på marken och alla huttrade och skrek att där var kallt - jag hade bara tjockiströja på mig och gick med ett leende att vara hemma i Sverige :D
Fick stå i kö länge för att visa mitt pass och virrade sedn runt för att hitta vilket band mina väskor skulle komma på - det roliga är att det bara finns ett band...
Jag såg mina väskor ligga ensamma på bandet och jag tråcklade upp militärväskan på ryggen och grep tag i de andra då jag gick för att möta mor min. Det första hon säger när jag kramar om henne är: "Allt du och vara sist"  men jag tog det som ett "välkommen hem" ;)

Dagen efter sa de att jag inte hade slutat prata på hela vägen hem men de kände mer att nu är pratglada veronica hemma igen, gu så skönt! Jag är en pratkvarn och det gillar jag ;)


Efter resan hem så har jag kramat om mina djur varje dag ca 30 ggr/dag, jag har handlat och ätit ca ett kg godis varav hälften saltlakrits som jag saknat, jag har kört bil igen på höger sida (gjorde jag redan första dagen och reflexmässigt försökte jag växla med högerhanden men slog bara in den i dörren), lagat mat med kryddor, skrikit till när jag såg att det snöa, vart på promenad med hundarna då det var -15 grader, förfrusit fingrarna, tittat på bonde söker fru, vart på spelkväll med simon och hans sköna polers och sist men inte minst... jag har sovit i MIN säng!

Skönt att vara hemma!

11 dec

Okej, jag har inte skrivit på ett tag så sammanfattar lite nu...

Den 27 nov kom Michelle hit :D vi hade en extremt trevlig dag och kväll i London. Vi åkte röd buss utan tak och vi gick längs med kajen och såg en galen man showa och sen åkte vi hästkarusell :D allt var toppen kul och tillochmed problemen vi hade att hitta varandra från början. När jag sedan fick syn på henne på andra sidan gatan visste jag inte vad jag skulle göra. Skulle jag springa rätt över gatan och hoppas att bilarna skulle missa mig? Eller bara hitta ett övergångsställe? Jag ringde Michelle. Vi sprang sedan mot ett övergångsställe där vi väntade otåligt på grönt ljus. Sedan var det hollywoodmusik och vi kramades mitt i gatan :D  
En kille från en restaurang trillade för våra fötter och gick in igen. Svårt att förklara, man borde sett det själv ;)
           Oboy, what a day!

Den 28 var vi i Woking och shoppade - jag shoppade medan Michilo var smakråd - och vi åt på Subway <3 Trodde inte att biffkött, kalkon och skinka var så gott tsm ;)
Vi gick på bio - New Moon - och vi var som galna. Först och främst för att vi hamnade bredvid fyra eller fem 14åringar som inte kunde var tysta och sedan för att filmen var bra :P jag tappade andan och hade allvarliga andningssvårigheter då Jake står med bar överkropp i regnet! Jag skojar inte :O jag kippade efter andan.
Väl i bilen skrek visom två fjortisar och bara var galna.Berodde på så mycket. Att vi sågs dagen innan i London, at hon var hos mig i Woking, att vi just set en bra film, att vi behövde flumma ordentligt och framförallt få vara oss själva igen!
Vi åkte hem - "däöt hauglar" "Jao faon dejt jör daejt"
Vi gjorde oss redo för kvällen och åkte till Woking iklädda svarta jeans och gula linnen ;) vi fick kommentarer kan jag lova (Y) vi mötte några trevliga typer som Michelle började prata med. Hon frågade om det fanns någe bra ställe att käka och han påstod att vi var sent ute xD klockan var runt 8 :O   en annan söt kille kom springandes och ställde sig under vårt paraply (som oxå fick kommentarer pga dess storlek) men sprang snabbt bort igen. Kilen vi snacka med kom inte från Woking men sa att Nandos var bra så vi gick dit. Vi åt chickenbreastfillet wraps... <3 kanon
Sedan gick vi till Yates som vi lovat killen och väl där kände vi oss helt fel. Alla tjejer bar kortkort och högklackat, översminkade och stupfulla så jag övertalade Michelle att gå. Vi kom halvvägs då vi möte två av killarna vi mött innan. De ville at vi skule följa med och sa att de skulle bjuda oss på något att dricka, jag sa "alright" och på den vägen är det. Vi hade trevligt med pojkarna och ja lite galet xD så ville en av dem (det visade sig att de var armékillar) vile ha mitt nr men när jag låtsades leta efter mobilen kom ja på at jag "glömt" den hemma. Sedan kom han dock på att Michele hade mobil så vi fick hans nr. Han ville jag skulle ringa dagen efter för lunch xD knappast tänkte jag men nickade och sa att jag skulle ringa....
I bilen skrek vi för fulla halsar och tokade loss. Vi åkte hem tidigt då jag sa att vi skulle jobba dagen efter xD Vågade inte stanna längre

29 nov och vi bestämde oss för att messa killen från Yates. Vi fick inge svar och tänkte att det var lika bra. Efter lunch kollade jag Michelles mobil och upptäckte att han svarat xD lite skrik och galenskap sedan efter att vi vart  Woking och köpt biljett till Michelle för morgondagen så åkte vi till Brookwood för att träffa armékillarna xD en brittisk pub är såå mysig. önskar vi hade mer sånt i Sverige. En lun bar med bord och stolar, dart, biljard och maskiner. Killen jag flörtat med på Yates visade sig heta Jason.    Vi spelade Biljard - jag, michelle och Andrews - sedan spelade vi i par - jag och Jason mot Michelle och Andrews. Fan va kul vi hade!
Jag blev bjuden på öl och Michelle blev bjuden på vatten ;)
Vi åkte iväg och köpte pizza/chicken nuggets för mig och Michiloo. Vi åkte tillbaka och nu var en av killarna borta (gått tillbaka till lägret) vi andra satt bara och snackade. Sköna killar. Jag gillade dem medan Michele tyckte de hade lite väl mycket sexhumor och typiska killfantasier och killsnack ;) me like

30 nov och Michelle åkte hem tdigt. Jag körde hennetill stationen och seda var den helgen över :(       Den roligaste helgen på mycket länge. Så glad att det blev av och att det var just knäppa Michelle som kom (logiskt eftersom hon var i landet). Behövde skämta lite jäkelskap och Ivarskämt. "Han ligger nog på land och vilar sig" "Leker han nu? Leker, nej fan han e fullvuxen" "Puss å k'am och g'attis"
Tack för en wunderbar helg Michis :D snart gör vi om det i Nottingham!



Imorrn åker jag hem dessutom! Gör mig redo - skulle man kunna säga. inte gjort mer än köpt väska så kabinväskan jag hade hit blir nu resväska på vägen hem (måste få hem kläderna jag köpt).
Var dessutom sjuk veckan innan Michelle kom men blev frisk när hon kom (michelle förtjänst) och sedan låg jag sjuk (riktigt dålig) en vecka efter. Så totalt var jag sjuk 2 veckor och någon dag. Vi trodde det var svininfluensan men lika troligt at det var vanlig flunsa.
Adja, hem imorrn. Flyger 8 från Gatwick så åker från West End, Woking, runt halv 5. Hoppas på att få plats vid fönstret för jag vill kolla på stjärnorna :D
Längtar hem till galenskap och familjen :D Ska bygga koja med brorsan i skogen och sedan ett hönshus ;)


Woho! Sweden, Here I come!


RSS 2.0