Förbannade Jävla Helvete!

Varför går solen ned på kvällen när man lika mycket behöver solljuset som på dagen?
Varför regnar det varje gång man MÅSTE gå ut?
Varför säger alla att vattnet är blått när det inte är det?
Varför händer saker som man bara vill slippa och glömma?

Varför händer detta, så (sej)
Jo, det kan jag tala om för dej
Världen vill jävlas med mej

När man inte tror att man någonsin kommer se ljuset i den hemska och mörka vardagen så dyker det upp. Som ett moln på en klar himmel ser man något som drar ens uppmärksamhet. Något som får en att le och drömma.
de gräver, sopar, röker, pratar, tar rast och styr maskinerna. Man följer hela händelser från fönstret i mörkret och anar vad som händer - De är klara - för att sedan få ett tecken om att likaså är du. Det kan vara en replik, ett ord, en antydan eller till och med en bil. En bil med texten "Abbeys Driveway".

Så i den oändligt långa tunneln skymtas ett svagt ljus i andra änden.
Var det ett tecken att jag just i den stunden skulle titta ut genom fönstret för att se vad som stod på bilen? Jag menar, hur ofta läser man faktiskt vad som står på en bil?
Det finns alltså något kvarlämnat för att reta helvetet inom mig ... jag vet vart han jobbar!

Låt se!

Mycket har hänt som tex att internet inte fungerar när jag vill så inga inlägg har lagts till på sistonde...
Så vart ska jag börja ... well ... jag kan ju berätta om Beckys nya jobb xD
vi satt och pratade för några kvällar sedan om hennes jobb och hon berättade då att hon inte trivdes fullt ut. enligt de arbetsuppgifter hon skulle få om hon tog jobbet så skulle hon jobba med ett projekt ... nu får hon göra lite allt möjligt. Hon har inte fått kontraket ännu. Hon sa det att hon får göra allt, och får massa ansvar och alla kommer till henne med frågor. Hon jobbar tre dagar i veckan men får jobba så pass att hon skulle behöva 5 dagars arbetstid men får dålig lön och inget extra. Hon är helt slut om dagarna och på dåligt humör. Hm... jag tycker jag känner igen det där ... nemen vafaan ... det är ju så jag känner oxå :O


Ptja, jag har suttit barnvakt och skrivit brev till mormor och morbror :D bättre sent än aldrig, sägs det ju xD


Becky och Alex ska förmodligen flytta till Stroud, västra England. De håller på å fixar mde husetoch självafallet får jag rycka in och hjälpa till... de åkte iväg en fredag för att kolla på hus så jag fick jobba på min lediga dag. trodde inte jag skulle få xtra för det men fick £15 extra - okaj!
De försöker även få mig att åka å handla (oftast storhandla) eller åka till Woking för att gå till bibblan och byta ungarnas böcker - jag sa nej!


Den 27 kommer Michelle :D Vi ska mötas i London och sedan vara där hela dagen för att sedan åka hit till West End :D Bio till helgen och shopping och promenader och puben och bilkörning och massa annat skoj :D längtar så till den 27 nov :D


Denna helg (20-22 nov) har jag huset själv :D familjen åker iväg med usinerna och jag blir själv! woho! ska skriva på boken :D OM inte Anna (partners in art) kommer med en ny härlig idé på novell (nattsaga) xD redan skrivit två till Anna Panna :D


Upptäckt en rolig sak här om dagarna nu xD varje dag har jag sett grannarna åka iväg i sin stora bil ... nu har jag upptäckt att han faktiskt ser bra ut :O x)
När jag skulle lämna Emily hos en "granne" för att leka så såg jag till att gå när grannkillen var ute :P och som tur är så är Emily motorintreserad och graben satt i en grävskopa så vi pratade om den. Han hörd väll det antar jag så han vände huvudet mot oss och vi fick ögonkontakt ;) å han log och plötsligt slängd jag ur mig ett Hello! Han log ännu mer och svarad Hi X) iih xD jag vet inte hur mn jag vågade hålla ögonkontakt och säga något xD ojojoj adja, kul att något nytt händer här... sen på begäran av Medved så skulle jag ta bild på honom så hon fick s hurdan han ser ut :P haha oj vad det var skoj xD Jag stod i fönstret på övervåningen med kameran i högsta hugg och tog kort. När jag sedan anade at de sett mig slängde jag mig till golvet och skrattade, sedan såg jag till att bara höja kameran så jag såg ut som nån jäkla papprazzi ellr något xD fick några bra bilder ;) men man ser att jag spionerat då gråa delar av korten är persienner så.. ;) men oj vad kul jag hade :P


FYI så äger jag nu £745 i min pringlesburk :D dedu :P


Adja, so long!

Lite för mycket vin!

Alla tål inte vin... inte ens i små mängder.
Jag vet någon som blir fnittrig efter ett glas medan en annan blir trött efter ett glas.
I onsdags tog Becky ett glas vin för att fira sista dagen på gamla jobbet (hon börjar nytt på måndag) medan jag å Alex tog en öl - som sedan blev tre men det är en annan sak. Hon tog tre glas vin och Alex tog sedan ett halvt glas.
Morgonen därpå kom inte Becky ned till frukosten. Alex sa att hon var trött och tittade på mig. "Skulle inte ha tagit det där glaset vin" sa han. Sedan frågade Lottie var Becky var. "Hon drack nog lite mycket vin", sa han till mig och skrockade. Jag skrattade!
Hon hade ont i huvudet hela dagen och var fullkomligt virrig hela dagen xD KUL!

Populär Au Pair/ Halloween

Jag jobbar ju extra som barnvakt hos en granne här. £22 för en kvälls tv-tittande är inte illa pinkat. Nu har ytterligare en familj frågat om jag kan sitta barnvakt den 11 nov. Javafan mer pengar juh!
När jag säger till dem att jag inte kommer vara kvar så länge till så tycker många att det är synd då jag är så trevlig och passar bra in här. xD pah!

Var på Halloweenfest den 31 okt med famljen hos en granne.
Innan vi skulle gå frågade jag ungarna om jag kunde få spöka ut dem inför kvällen - vilket jag naturligtvis fick. Allt var en plan för att jag själv skulle få spöka ut mig xD
Jag gjorde deras läppar svarta och svarta ögonhålor och sen en rosa/röd näsa. De älskade det!
Jag själv såg lite ut som pumpan jag skar ut xD Ondskefulla ögonbryn, svart runt ögonen och svarta läppar. (Kolla min bdb för bilder)
När vi kom till festen så sa alla att v såg läskiga ut och alla berömde min pumpa som i hade med oss för alla skulle ha med sin pumpa och ställa i trädgården) Jag vet - den var grymt bra :D
Vi "kvinnor" (fruntimmrena och jag) fick ett glas blod... rött vin medan männen drack öl. Jag tog surt stora klunkar av vinet och när dte sedan var slut frågade Paul (herren i huset där dte var fest) om jag ville ha mer blod men då frågade jag om jag kunde få en öl i stället och han blev smått chockad men hämtde en kall öl till mig :D fan bara för att jag råkar vara kvinnfolk behöver jag inte föredra vin framför öl :O
Sedan var det spökhistoria och medan den höll igång (var på band) klättrade jag tyst upp i en trädkoja och väntade på tillfället! När historian var slut krafsade jag i träet och alla hoppade till lätt och undrade vad det var. Jag satte mig upp och grimaserade xD Alla skrattade och sa: It's just Veronica. 
Lottie som inte är så dum anade att det var jag för jag satt inte på golvet där jag suttit innan och ätit.
Ja det var skoj iaf xD

Klick!

Varje måndag, tisdag och onsdag tar jag ungarna till skolan. På tisdagarna ska Emily till Tringham preeschool och varje gång ser jag en man jag vet är tysk från början (jag har hört honom prata tysta med sin unge - han är btw gift med en asiat och har en jätte söt blandraspojke ;) ) men så började jag fundera och insåg att han liknade någon. Hans sätt att prata och röra på sig. Han gör ett slags ryck med ögon och mun när han pratar... Michelle, om du skulle se honom skulle du förstå vad jag menar.
En dag sa det bara KLICK då jag fick syn på honom och jag kunde inte sluta skratta för mig själv. Han är en tysk kopia av Bonde Fredrik!


Räkan

En ganska rolig händelse inträffade för några veckor sedan xD
Jag lagade mat och skulle göra stired frie - wook - och stekte lök, paprika, morot, brocoli, ärtor och fisk. Sen skulle jag ha i räkorna och tog en tugga av en men utan att jag tänkte mig för så la jag i den andra halvan i pannan xD Jag började fnissa för mig själv och hoppades att jag skulle få den halvan på min tallrik sen men hur stor är chansen liksom xD
Till min förvåning när vi sitter och äter får jag syn på räkhalvan ... på MIN tallrik :D vad är oddsen?

RSS 2.0