Snö - 31 jan

man kan ju tro att de är något fel på oss och grannarna måste ha funderat. 2 dagar sedan skulle tidningen varit här tycker jag ;) Ja, det är cirkus skott som bor här tror jag. Mamma var uppe på taket till garaget, jag uppe på hustaket, och pappa på poolen - och skottade! det var ca 40-50 cm djupt och det är alltså ungefär den mängd som kommit under snöperioden ;) sedan var det ca 30 som låg på marken och var resultatet efter 2 dagars snöande :P   när ska det ta slut och när ska det bli varmt?
Vi hade -23 häromdagen... kallt!

var på lite fest hos Alex igår - så sköna typer som var där ;) jag tog det lugnt med några öl. Kvällen kan sammanfattas med lite brottning och halkningar samt mycket skratt. En skön kväll helt enkelt :D Det gör vi snart igen!

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum :D hungrig som en varg så snart blir det mat ... måste ... ha ... mat!

Semestersäng!

Vore så skönt att få åka iväg till solen och de varma kvällarna då man bara kan gå i shorts och linne och sitta utomhus med en öl i handen.
Tänk att på morgonen vakna utan ljudet av ett mobilalarm och att i lugn och ro sitta på balkongen och äta sin frukost bestående av nybakt bröd och juice. sedan byter manom till bikini, drar över en tunika och beger sig till stranden. Där hittar man en bra plats lagom långt från vattnet där man lägger sig för att sola. Till höger om en ser man några vältränade killar passa en volleyboll med varandra och till höger står några andra vältränade killar och spelar beachbadminton. Då hettan blir för stor i solen går man ner och svalkar av sig i det varma och klara vattnet. Snorklar och ser fiskar samt snäckor. senare på eftermiddagen går man upp och duschar och gör sig redo för att gå ut och äta - fortfarande 24 grader ute. När man kommer hem kryper man ner i sängen där det endast är lakan och en stor, avlång kudde som sträcker sig från ena sängens kant till den andra...

 

... jo det jag skulle berätta var att jag har köpt en sådan kudde :D 120x40 cm är den och täcker hela kortsidan som kudde. En av de skönaste kuddar jag haft och ligger perfekt i nacken så att man får den perfekta avlastningen! Nu kan jag sova gott i min semestersäng ;)

RSS 2.0