24 okt - Barnvakt

Satt ju barnvakt lördagen den 24 - glömt att beräta om det :D
Var trött och hade ont i huvudet
Gick iväg strax innan 7 - det var mörkt ute och jag hade en halvt död ficklampa - och gick naturligtvis förbi huset jag skulle till. Jag bor i hus nummer 30 och jag skulle till 17 så det är inte så långt härifrån (samma gata) men såklart gick jag förbi så när jag såg nummer 11 vände jag xD
Kom till slut rätt och mötte en helt underbar familj (har träffat mamman Suzanne förut). Annie (6) satt och kollade på Star Wars medan Aidan (1) gick omkring i rummet. Det var lillpojken jag skulle sitta barnvakt åt å det var jätte lätt. När jag kom dit stressade de omkring och visade mig runt och sa att jag skulle känna mig som hemma. Om jag var ett vinfan skulle jag ta ett glas vin och äta vad jag än hittade som var ätbart i huset xD Hon berättade hur jag skulle göra med lillpojken och när de åkt gav jag honom mölken som var redo i hans flaska och sen la jag honom i hans säng där han somnade direkt och sov hela kvällen.
Jag satte mig och kollade på tv och checkade kanalerna. Hittade My name is Earl (x2) vilket jag kollade på och efter det var det Friends (x2) :D när det var slut kollade jag på +kanalen vilket sänder samma sak 1 timme senare :P läste dock min bok samtidigt så xD tog även ett glas vin xD
Gick på toa oxå - ja jag vet kanske inte alla vill veta men det roliga var att deras hus var så mycket renare än där jag bor men så fort jag satt mig ned och just skulle säga högt för mig själv "Här är såå mycket renare" så fick jag syn på en gråsugga som kröp längs med väggen xD
Jag tittade sedan på School of Rock en stund tills de kom hem vid 11.
Tjänade £22 vilket är hyffsat :D £5.5 i timmen
Ska förmodligen sitta barnvakt den 27 nov oxå :P

Det var min kväll :D

Craft day

Höstlov här i landet och jag jobbar då mellan 7 och 7 :/ drygt!

Steg 1 och 2 avklarade. Till helgen sker steg 3 :D
Här kommer jag "Du gamla, du fria"

Igår var vi till Legoland (jag å ungarna) och det var ganska okej. Hittade dit utan problem :D jag har sådant lokalsinne :D
Lite killar att titta på och hyffsat väder. Kollade på Jhonny Thunder show :Pandra ången - jag älskar den. Ska nog åka på torsdag oxå för att filma hela showen - har bara klipp.
Mina favvo där är TickTick :D han e så skoj ;)

Nåväl,igår kväll hände något med mitt ben vilket gör att jag knappt kan stödja på det. Känns som om jag behöver knaka benet men kan inte. Har försökt allt å nu säger Becky at hon tycker jag ska til sjukhuset xD jag har aldrig åkt till sjukhuset förut - inte ens i sverige. Jag självläker. De vill dessutom at jag ska skrivas in i databasen tillsjukvård. Jag får lite smått panik nu när jag sitter och fyller i formulären. Jag måste genomgå en undersökning där de ska väga, mäta, kolla urinprov, blodtryck, allergi osv... eftersom jag förmodligen åker hem i december så ska jag be om att vänta med papprerna men dte är bara det att de bokat en tid för mig imorgon. Jag tror mitt ben kommer tilfriskna under natten ;) ett mirakel!

Idag har jag i alla fall done sticking and glueing med ungarna. Eftersom jag inte åkt till lekcentret då jag inte vet om jag kan köra med benet (tror dock at jag kan det menmen) så stannade vi hemma.
Jag plockade fram allt de behövde och tog fram olika stora penslar. Då sa Lottie att de var bra med flera för då ka man välja storlek själv. Å jag sa at det var det jag tänkte på. Då sa hon: Veronica, you have got a really good thinking! xD     jo jag vet ;) jag e rätt clever!

Får se vad som händer i morgon, hoppas på en lugn dag där jag inte behöver göra så mycket xD

I feel good

so good, so good!

Efter att ha kännt medlidande med Beckys bil för så länge så får den nu vila i frid.

Förra veckan körde Alex på vår guppiga väg och slog i underredet så de började läcka olja
Igår upptäckte jag att jag hade flat tyre
Idag dog Beckys bil. Motorn blev överhetad och man kan säga att den fick en hjärtattack.
Jag har bara väntat på det iochmed att hon kör som en kratta... jag menar - ingen bil mår bra av att behöva varva 4000 varv/min för en km... att ligga i 3an och köra 80 är inte bra!
Skadeglädje e den bästa sägs det ju :P har ju bara väntat på att det skulle hända något med den...

Annars rullar allt på här som vanligt. Jag går upp tidigt och matar familjen - städar och tvättar - skriver lite - kollar på film och äter godis - hämtar ungar - lagar mat och till slut vilar. Så ser mina dagar ut i genomsnitt. En granne tycker jag ska se England men vem åker själv och sätter sig på en pubb?
Ska prata med dem till helgen om att jag vill åka hem. Jag har bestämt mig och detta är inget för mig. Jag klarar inte ansvaret och det är spec jobbigt nu när vi fått veta att lilltejen kan bli blind om hon inte tar sina ögondroppar - hon har Artros och den typen som kan göra henne blind.

Vill hem till mamma å vovvarna å kompisarna - de som är kvar - å bilen! Saknar bilen!
Det som är bra här är dock att jag tjänar pengar och får tid att skriva lite men vill hem any way.
Räknat ut att jag kommer ha med mig ca 8000 när jag åker hem så det får väl duga...

Barnvakt

Det tar ett tag för allting men jag börjar vänja mig vid livet i West End, Woking, Surrey, England ;)
Språket funkar utmärkt - sort of - men det finns alltid mycket mer att lära.
En granne kom idag och frågade om jag kan sitta barnvakt hos dem den 24 okt och jag sa ja :D why not liksom! Jag ska vara där klockan 7 och de bor i hus 17 - ja, jag vet, jag skriver det här som en liten påminnelse till mig själv. De betalar ca £5-6 i timmen och jag kommer nog vara där i alla fall 3-4 timmar. Det ger med lite snabb huvudräkning - bestående av lite ekvationer, derivator och integraler - en summa på ca £16-22, inte så tokigt.
Något annat att göra än att sitta hemma i alla fall + att jag får betalt.

Det är ganska kul att åka iväg för sig själv till ett annat land och lära sig engelska men det vore så mycket roligare om man hade någon att dela det med. Måste skaffa mig någon kompis nu känner jag. Låter deprimerat men ja, jag är ensam och skulle vilja ha en liten kompis.
Det är inte det lättaste kan jag säga. Jag har kollat upp lite aktiviteter i området men alla är för 40+. Badminton, aerobics, bordtennis och sådant. Ska kolla med Alex vart närmaste teatern är där de håller i amatörteater. Skulle vara kul :D
Ska kolla upp kurser också men vill då vara säker på hur länge till jag stannar. Skulle vara kul att göra något där jag vet att det finns andra au pairs :D
Nåja, det är ett problem som snart ska tas tag i - hoppas jag. Tills dess ska jag njuta av min lediga tid på torsdagar, fredagar och helger!

Jag tror jag är kär!

Tänker på sången i Herkules då xD den som hon Meg sjunger när hon dejtat Herkules xD

Men jag blir så frustrerad.
Varje morgon står han där och glänser i solskenet, regnet what ever! Och varje eftermiddag när jag går förbi så står han där. Varför måste jag frestas så?
Man ser i blicken att han vill att jag ska komma fram och hälsa men vad ska man säga? "Tjena jag tycker du ser bra ut" eller "Tänk om jag fick vara med dig en hel dag" eller "Om du ändå var min".
Tänk om man ändå fick prova på honom - jag skulle bli så lycklig.
Han ser verkligen stark ut dessutom, ser ut att kunna sin sak och verkligen kunna tillfredställa alla. Om man ändå fick provåka!
Smeka hans underbara former och inte behöva hålla tillbaka hästarna eller vara rädd att något galet ska hända. Han kan sin sak och håller sig upprätt!

Lika bra att erkänna... Jag är kär i en Svart Metallic Toyota Celica

Sunshine

Fresh sunshine in every kiss.
Sharp zesty butexactly sweet enough.
You only get that taste from a perfectly performed kiss.
If sunshne has a taste, I might just be it.


Lite redigering från juicepaketet men nästan samma :D


Vem vill inte känna solskenet när det är kallt, mörkt, ensamt eller läskigt?
Vem vill inte få den där perfekta kyssen som värmer hela ens kropp och får tårna att spreta?
Vem vill inte få dricka ett glas av den perfekta juicen?

Jag vill!

Nioheten

Hur skulle det se ut om vi inte hade siffran nio?
Hur skulle det se ut om du tänker på saken?
Elegansen min vän. Den absoluta fulländringen. Den är inte riktigt tio, det erkänner jag gärna. Tio är, trots allt, siffrornas kejsare.
Men den är så mycket mer än den stackars gamla åttan; som självfallet på sitt sätt är ett älskligt litet tal och en tilltalande siffra, men den är inte nio. Man skulle hoppa i säng med åttan men gifta sig med nian. Själva den listiga, fantastiskt rövslickande, förbannat mirakulösa nioheten hos den.

 Siffran nio är en siffra bland alla andra men inte lika nyttig som de flesta andra. Man kan inte använda den för att räkna veckans dagar, årets månader, dödsynderna, rosenkransens dekader, Irlands grevskap eller ens tänderna i din tjocka walesiska skalle.
Nian är magisk.
Nian är gudomlig.
Utan att räkna med decimaler, procent eller bråkdelar kan man multiplicera nian med vilket annat tal som helst och om man sedan fortsätter att lägga ihop siffrorna i svaret så ger de alltid nio.
>>Bråkdelar är illegitima barn<< >>Yttre Matimaticas oäktingar<< William Swales

 Ur Havets stjärna (Joseph O´Connor, 2002). Anteckningar från London och Irland år 1847.

 


Tanka bilen

Var lite pinigt att gå och fråga om Alex kunde följa med å tanka!
Har aldrig tankat hemma när man fyller på och sen går in å betalar + att jag inte visste vad jag skule säga när jag gick in + att jag inte visste vilken av bränslena som skulle i min bil...
Visade sig inte vara så svårt.. batra säga numret på pumpen å betala xD är man van att betala först å tanka sen så blir det knas :P
Nu kan jag det iaf ;) alltid kul att lära sig någe nytt

I have been thinking

Ibland är det skönt att sätta sig ned och bara fundera stilla. Oftast olika saker som dyker upp som får en att fundera. Det kan vara i princip vad som helst.

Det finna en mängd olika personligheter och beteenden hos arten människan.

Det finns dem som gör vad som helst för att förstöra för andra, att såra dem. De kan gå hur långt som helst för att de själva ska låta perfekt medan andra låter som riktiga as.
Genom att förstöra för andra så mår de bättre. Genom att ta vad andra har eller vill ha. Att hitta på ting om någon som får denne att låta rutten.
Skitsnack gör inget annat än sabbar.
De kan verkligen göra vad som helst för att vinna ett slag för att sedan firas som hjälten i det hela.

Sedan finns det de som gör allt för att behaga andra. Att aldrig ses som boven i dramat. Att alltid vara den hjälpsamme och vänlige - den perfekte.
Dessa inser inte själva hur det kan sluta. Att alltid vara en ängel förlorar alltid någon på.
Även änglarna kan ljuga för att skydda sig själv eller andra men de gör det på ett diskret och oskyldigt sätt.

Att komma upp med en lögn är väl inge svårt, det svåra är att få den att låta trolig och hållbar.


Djävulens högra hand

Sänd från underjorden - här för att sprida skräck och förödelse... hämd och ondska flyter i ådrorna... lever på andras misslyckanden och triggas av felaktigheter, falskhet och fara


En ryggsäck som altid packas men som aldrig fylls till brädden - livet!
Vad vi än har gjort, tänkt, velat, upplevt, åstadkommit, så är det en del av allas vår ryggsäck.
Ingen är perfekt, alla har olika synsätt och viljor.
Rykten är som en fjärt i rymden, vi är alla en fjärt i rymnden.
Varför lyssna på andra i stället för att ta tag i saker sjäv och undersöka?
Vissa är sända från klar himmel medan vissa är hitskickade för ett enda uppdrag - krossa.

Jag önskar det fanns de som - precis som jag - kunde ta fakta med en nypa salt.
Allt är inte vad det verkar men bara för det så ska man inte känna rädsla, tvärtom. Ta emot det och känn på det. Smaka på det nya och upplev.

Det var då och nu är nu...

Vissa förstår inte det men smaka på detta: Vissa lever för att skada och förstöra för andra!
Vilka är med mig?!


Lenheten

Det hemska är inte alltid så hemskt när en tänker efter.
Även en nackad höna kan hitta ett korn!

När Lottie skulle lägga sig häromdagen var hon såå trött...
Jag gick upp för att säga god natt och ställde mig vid hennes säng. Hon började klappa mig då och prata om allt vi skulle göra morgonen därpå... till slut sa hon att jag var väldigt len - att mitt hår var väldigt lent. Att jag kändes som en teddybjörn!

Ibland är de helt underbara och ibland ett rent helvete... men ptja även solen har sina fläckar!


RSS 2.0